Bereketli Köyü Camisi'nin temeli atıldı

Bereketli Köyü Camisi

Bandırma Kaymakamı Ali Mantı: ‘'Camiler, minareler, bizim ülkemizin tapularıdır''






Bandırma'ya bağlı Bereketli  Köyü'ne yaptırılacak olan ve 1 milyon liraya mal olması beklenen caminin temeli atıldı.

Temel atma törenine Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, AK Parti İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Okbay,  köy muhtarları çok sayıda vatandaş katıldı.

500 metrekarelik alanda, 16 kubbeli ve üç kattan oluşacak olan camii bin kişilik olacak.İnşaatın müteahhidi Ömer Güney Alt katta Kuran kursu, gasilhane, morg, yemekhane ve kadın-erkek tuvaletlerinin de bulunacağını çifte minareli Bereketli Camii'nin mahfel katla birlikte 800 metrekarelik bir alanı kaplayacağını bildirdi.

Bereketli Köyü Muhtarı Süleyman Sigo'da Osmanlı kültürünü taşıyacak caminin Edirne-Sarayiçi'ndeki caminin bir benzeri olacağına dikkati çekerken, ‘' Bu cami yapılacak olan bant sistemi ile engellilerin rahat bir şekilde ibadete gelebilecekleri bir camii olacaktır. Hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz'' dedi.

Duaların okunması ve kurban kesiminin ardından butona basıp ilk harcı koyan Kaymakam Ali Mantı'da yaptığı konuşmada,  emeği geçenlere ve temel atma törenine katılanlara teşekkür ederken şunları söyledi:

‘' Camiler, minareler bizim ülkemizin tapularıdır. Bu tapulara sahip çıkmalıyız.''Camimizin hayırlı olmasını diliyorum. ‘'





ilkersigo
10.07.2012 15:44:50
allah kabul etsin yeni camimize herkesın yardımlarını bekliyoruz. zıraat bankası 5001-59380871. yadrımlarınız para karşılığında makbuz verilecektir.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli